Bestuur

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 1003 niet laden

De namen van de bestuursleden zijn op deze plek alleen zichtbaar na INLOGGEN.

Hieronder vindt u wel het contactformulier.

De vereniging de Toerzeilers

Onze vereniging voor Toerzeilers bestaat al sinds 1972. Er zijn meer dan 3200 leden. De leden met een eigen schip zijn te herkennen aan de rode wimpel, die - indien correct gevoerd - aan bakboordzijde in het want hangt. U kunt verinigingsfunctionarissen herkennen aan de specifieke vlag die zij voeren. In 2022 wordt het 10e lustrum gevierd! 

Doel van de vereniging

Ons doel  is “het behartigen van alle belangen van de toerzeilers in de ruimste zin van het woord en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn”.
De ruim 100 vrijwilligers van de vereniging organiseren het hele jaar door tochten en andere zeer gewaardeerde evenementen, behartigen onze belangen of vertegenwoordigen ons op beurzen of evenementen. Ook zijn er leden actief in diverse ondersteunende commissies. 

Bestuur, kaderleden en Algemene Ledenvergadering.

Het landelijk bestuur bestaat uit een aantal (5 tot 7) leden, die leiding geven aan de organisatie. Naast dit bestuur zijn er meer dan 100 kaderleden actief, die via verschillende commissies actief. Meer hierover leest u bij structuur en werkwijze.  Eenmaal per jaar is er een Algemene Ledenvergadering, zodat op deze wijze de leden betrokken worden bij het bepalen van het beleid en bij de gang van zaken. Voor kaderleden en voorzitters van commissies worden er jaarlijks speficieke bijeenkomsten georganiseerd.

Waarom lid worden en blijven?

  • Onze vereniging maakt zich sterk voor het behartigen van de belangen van (toer)zeilers.
  • Onze vereniging organiseert veel evenementen, doe goed worden gewaardeerd en bezocht.
  • Leden kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen van diverse leveranciers. 
  • Leden hebben toegang tot het digitale platform Nautin met veel handige en actuele nautische informatie.
  • Leden ontvangen het magazine Toerzeilen en het jaarlijkse het zeer gewaardeerde Boordboek.
  • Leden ontvangen verschillende keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Ontvangt u de nieuwsbrief niet? Controleer dan uw gegevens in de ledenadministratie. Hiervoor gaat u naar onze beveiligde omgeving, zie ook de inloguitleg.

Ook leden zonder eigen schip zijn bij onze vereniging van harte welkom en groeiend in aantal. Onze bemanningsbank biedt leden zonder eigen boot de mogelijkheid om als opstapper mee te zeilen. 

Klik hier om lid te worden. Het lidmaatschap geldt meteen voor uw gezin/partner. 

Actief worden binnen de vereniging?

Onze vereniging is van en voor de leden. Er zijn al veel vrijwilligers actief, maar wij stellen alle hulp op prijs. Bijvoorbeeld om meer evenementen te kunnen organiseren. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Ga naar contact  om uw belangstelling kenbaar te maken.