Informatie over deelname aan een Vakantietocht

HomeZeilen voor ..VakantiezeilersInformatie over deelname aan een Vakantietocht
HomeZeilen voor ..VakantiezeilersInformatie over deelname aan een Vakantietocht

Inschrijving vakantietochten!

Aanmelden (“inschrijving”) gebeurt via de website. Bij de aanmelding wordt ook gevraagd om een financiële bijdrage van €25 voor één week, €50 voor twee weken en €75 voor drie en meer weken.
Na de aanmelding is het aan de TC om te bepalen wie er mee gaan. In deze afweging worden zaken als groepsgrootte en samenstelling, ervaringsprofiel, scheepslengte meegenomen. Ook een gesprek met de TC kan hier onderdeel van zijn. Inschrijving staat dus niet gelijk aan deelname! Pas na het fiat van de coördinator is uw inschrijving definitief en krijgt u een mailbevestiging. Het enthousiasme om deel te nemen is groot en de meeste tochten zijn al binnen enkele weken zijn volgeboekt. Dus het advies aan u is: meldt u vlot aan voor een tocht.

 

Spelregels vakantietochten

Over spelregels, adviezen, “boot van dag”, voorbereiding, uitrusting, veiligheid en documenten kunt u alles vinden in het document: “ Introductie en Spelregels Vakantietochten” te downloaden via onderstaande link: https://drive.google.com/file/d/1SLQnU4k0eNUkdD0O50fgellWPQOzz6oh/view?usp=sharing

Als u niet aan een vakantietocht kunt deelnemen?

Gebruik het Toerzeilers-Forum! Dit is een prikbord en u kunt wellicht zo connecties maken voor een gezamenlijk tocht naar eigen wens en mogelijkheden. Geef op het forum bondig uw vaarwens weer; vermeldt uw eigen gegevens zoals bootlengte, diepgang, bemanning (leeftijd kinderen), thuishaven. Vertel welke bestemming(en) u op het oog heeft en in welke periode

Ook de  commissie uiterton en de regio commissies organiseren veel zeiltochten (evenementenlijst)

Buiten de Toerzeilers wordt ook het nodige georganiseerd; denk hierbij aan de Kustzeilers, eigen verenigingshaven, eigen jachtmerk activiteiten (bijv. Dehler, Bavaria, Breehorn)  en algemeen op internet (bijv. www.omtezeilen.nl)